In ons restaurant serveren wij seizoensgebonden gerechten, graag uit eigen streek. In het voorjaar de asperges, tijdens de zomer onze slaatjes en koude schotels , in het najaar en de winter is het wild ''hazenrug, hert, fazant, patrijs'' onze grootste troef. Op het suggestiebord vind u de favoriete gerechten van de chef terug.
De kaart biedt u naast het Belgische witblauw ' Meritus' vlees , ook de Ierse Rib Eye aan met eventueel onze exquise versgeklopte béarnaise. Ook verschillende klassieke visgerechten kunnen uw smaakpapillen verwennen, Oa. Vispannetje , scampi's, roodbaars ….
Met gelegenheden als St.-Valentijn, Pasen, moedertjesdag, vadertjesdag, Moere kermis, Kerstmis, nieuwjaar serveren wij telkens een speciaal menu.
Geef ons uw mailadres door en wij sturen u die door.
Wij aanvaarden bankkaarten & payconiq, GEEN kredietkaarten.